Son Dakika! Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı, hastaneye kaldırıldı

Son Dakika! Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı, hastaneye kaldırıldı

Eski Meclis Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı, eski Meclis Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Bir süredir memleketi Erzincan’da bulunan Yıldırım, Ankara’ya döndükten sonra rahatsızlık belirtileri göstermeye başladı.Bunun üzerine Ankara Şehir Hastanesi’ne giden Yıldırım’a derhal Covid-19 testi yapıldı.Test sonucu pozitif çıkan Yıldırım müşahede altına alındı.

Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği, binaya yürüyerek giriş yaptığı ve hastanede normal odada tutulduğu öğrenildi.Ayrıca haberin duyulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Yıldırım'ı ziyaret ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

YENİ ŞAFAK MUHABİRİ DOĞRULADI

 

Diğer yandan Yıldırım'ın koronaya yakalandığını danışmanı yalandı. Danışmanı, rutin kontroller için hastaneye gittiğini ve bir sorun çıkmadığını belirtirken, Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan ise, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Sayın Binali Yıldırım'ın korona virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı maalesef doğru. Birazdan hastane tarafından açıklama yapılacağı bilgisini aldım" dedi.

 

sa-001.JPG

 

BİNALİ YILDIRIM DA HABERİ DOĞRULADI

 

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşi koronavirüse yakalandı. Açıklamayı Twitter hesabı üzerinden Binali Yıldırım yaptı.

 

Yıldırım paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz." 

 

binali.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum