Son dakika! Cemal Enginyurt MHP'den ihraç edildi

Son dakika! Cemal Enginyurt MHP'den ihraç edildi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz hafta kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Enginyurt, MHP'den ihraç edildi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz hafta kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Enginyurt, MHP'den ihraç edildi.

Enginyurt, son olarak Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli üzerinden AK Parti'yi eleştirmiş, AK Parti’nin MHP’yi yok saydığını dile getirmişti.

 

Cemal Enginyurt'un son açıklaması şöyleydi: 

“Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?”

 

"BAHÇELİ BENİ UYARIYOR" DEMİŞTİ

 

Enginyurt, daha önce bir söyleşisinde ise sert çıkışları nedeniyle Bahçeli tarafından uyarıldığını söylemişti. Enginyurt, “Tabi bu konuda Sayın Genel Başkanımız bazen beni uyarıyor. Sert çıkışlarım sebebiyle. Tabii sert çıkışlarım derken aslında Cumhur İttifakı anlamında. Çünkü ben bazen AK Parti’ye de yükleniyorum bazı yanlışlar gördüğümde, hazmedemediğim şeyler olduğunda. Benim mizacım bu. Yani ben söylemek durumundayım” diye cevap vermişti.

 

İHRAÇ EDİLEN ENGİNYURT'TAN İLK AÇIKLAMA

 

MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Enginyurt yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

'MHP den ihraç ettiniz! ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜ almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir.
Konuşmamı kesemezsiniz,kesemeyeceksiniz. ÜLKÜCÜLERİN SESİNİ KİMSE KESEMEZ. MİLLET,DEVLET VE ORDULULAR İÇİN,HEP DOĞRULARI KONUŞAN OLACAĞIM.'

 

mhpp.JPG

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.