Son Dakika: Cemil Bayık öldürüldü mü?

Son Dakika: Cemil Bayık öldürüldü mü?

Haber merkezlerine düşen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İHA ve SİHA'ların da dahil olduğu PKK'ya yönelik yapılan operasyonda PKK’nın 2 numaralı ismin Cemil Bayık'ın öldürüldüğü iddia edildi!

Son dönemde yapılan operasyonlarla PKK'ya ağır darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetleri İHA ve SİHA'ların katıldığı operasyonlarda teröristleri etkisiz hale getirdi. Bugün örgüt mensuplarının buluştuğu bölgede PKK'lı Cemil Bayık'ın da etkisiz hale getirildiği iddia edildi.

 

Van'daki SİHA merkezine ait T33 kuyruk numaralı SİHA Hakurk bölgesi, İran sınırında PKK'nın 2 numarasının Cemil Bayık'ın içinde olduğu değerlendirilen araca 29 dakikalık takip sonucunda araca başarılı bir atış yaptığı bilgisi alındı.

 

TERÖRİSTLER SİHA'LARLA İMHA EDİLDİ

Terörist araçtan yuvarlanarak yaralı bir şekilde uzaklaşmaya çalışırken 3 dakika sonra saat 14:58'de başarılı bir atış daha yapılarak hedef imha edildi. Çevredekiler parçalanan cesedi bölgeden uzaklaştırmak için başka bir araca yükledi. O aracın 32 dakikalık takibi sonucunda içinde bulunanlarla birlikte imha edildiği anlaşıldı.

 

CEMİL BAYIK DA ÖLDÜRÜLENLER ARASINDA

İmha edilen teröristler arasında çok sayıda örgüt yöneticisi ile birlikte örgütün 2 numaralı ismi Cemil Bayık'ın da olduğu öne sürüldü.

Başarılı operasyon sonrasında Van'daki SİHA merkezinde bir anda bayram havası estiği öğrenildi.

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.