Son Dakika… Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne silahlı saldırı… 4 Öğretim Görevlisi öldü!

Son Dakika… Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne silahlı saldırı… 4 Öğretim Görevlisi öldü!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, gerçekleşen silahlı saldırı sonucu 4 öğretim görevlisi hayatını kaybetti. İşte ayrıntılar;

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde öğleden sonra yaşanan olayda son gelen bilgilere göre, bir öğretim görevlisi okula geldikten sonra ateş açmaya başladı.

Osmangazi Üniversitesi’nin Meşelik Kampüsü’nde yaşanan silahlı saldırı, büyük panik yarattı. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırganın açtığı ateşte 4 öğretim görevlisi yaşamını yitirdi.

1032921736.jpg

İddiaya göre, Osmangazi Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan Volkan isimli saldırganın FETÖ’den ihraç edildiği öğrenildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, saldırı ile ilgili açıklama yaptı: "Volkan isimli araştırma görevlisi dekan beyin odasına girmiş. Odada dekan bey yerine Fatih Bey varmış. Fatih beyi vurmuş. Ardından dekan yardımcısı ve 2 araştırma görevlisini daha vurmuş. Tabancayla binayla terk ettikten sonra güvenlikçiler takip etmiş. Polis ileride yakalamış. Dört vefatımız var, başımız sağolsun. İnşallah böyle bir olayo bir daha yaşamayız. Yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

osmangazi-universitesi-nde-silahli-saldirida-10727209_5846_m.jpg

3 kişinin yaralandığı saldırıda, olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Zanlının sorgusu sürüyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.