Son dakika: Esra Elönü'nün umreden dönen babası evinde ölü bulundu

Son dakika: Esra Elönü'nün umreden dönen babası evinde ölü bulundu

Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü bu sabah evinde ölü bulundu. Şaban Elönü dün umreden gelmişti.

Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken koronavirüse bağlı olup olmadığı ya da başka bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığı incelemelerden sonra belli olacak.

Elönü’nün Umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi.

Son olarak geçen hafta Umre’den dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah Umre’den gelenler Ankara ve Konya’da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.

 

Elönü twitter hesabından babasının ölüm haberini paylaştı

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babamı Umreden döndüğü gece kaybettik . Rabbimin inşirahı için da ediyorum . Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan Koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum . Yapılan testlerin sonucu Negatiftir. Ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum.

 

 

esra-twit.JPG

 

ESRA ELÖNÜ KİMDİR?

 

İstanbul Beşiktaş doğumlu olan Esra Elönü,  1982 doğumludur.  Esra Elönü'nün annesi ev hanımı babası ise İmam Şaban Elönü'dür. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Elönü, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazansa da eğitimini tamamlamadı. Birçok ünlü televizyon programında sunuculuk yapan ve konuk olarak da katılan Esra Elönü gazetecilik yapmaktadır.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum