Son dakika; İnce 'Doğruysa Taksim'de harakiri yaparım'

Son dakika; İnce 'Doğruysa Taksim'de harakiri yaparım'

Rahmi Turan'ın "Saray'da Erdoğan ile görüşen Muharrem İnce'dir" sözlerine İnce'den çok sert yanıt geldi.

Dün gece siyaset arenasında adeta kıyamet koptu: Gece geç saatlerde gazeteci Rahmi Turan, Erdoğan ile görüşen ismi açıkladı. Turan "O isim Muharrem İnce'dir"dedi.

Rahmi Turan'ın bu açıklamasında sonra, Muharrem ince çok sert açıklamalar yaptı. Erdoğan ile görüşen kişinin kendisi olmadığını söyleyen ince, "CHP mutfağında bu işi pişiren bir çete" olduğunu söyleyerek ederek, kendisine komplo kurulduğunu iddia etti.

İnce canlı yayın yapan Habertürk ve CNN kanallarına mesaj göndererek; Bu iddiayı doğrulasınlar, "Taksim'de kendimi yakarım/harakiri yaparım" ifadelerini kullandı

 

Türkiye'nin gündemine oturan, "Saray'da Erdoğan ile görüşen CHP'li " iddialarına peş peşe gelen açıklamalar şok etkisi yarattı. 

Gazeteci Rahmi Turan o ismin Muharrem İnce olduğunu, bu bilgiyi kaynağından aldığını açıklayınca, Muharrem İnce'ten hemen yanıt geldi.

İnce bir TV programına gönderdiği mesajda, bu bilginin doğru olmadığını iddia ederek, "Doğruysa Taksim'de harakiri yaparım" ifadelerini kullandı

 

 

İNCE DAHA SONRA SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Muharrem ince yaptığı açıklamada, "Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım." ifadelerini kullandı.

 

İNCE'NİN AÇIKLAMALARININ TAMAMI ŞÖYLE

 

 

ince.JPG

 

 

 

 

 

ince-2.JPG

 

 

RAHMİ TURAN'IN O AÇIKLAMASI

 

 

O KİŞİ MUHARREM İNCE

“Uzun bir süredir tedavim nedeniyle Londra'dayım. Yani ortadan kaybolduğum falan yok. Son 2 gündür tedavimin yoğunluğu nedeniyle Türkiye'de olan bitenle çok ilgilenemedim. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini de şimdi sizden öğrendim… O zaman Saray'a yakın kaynağımın bana söylediği ismi sizin aracılığınızla açıklamak istiyorum.

Kaynağımın bana söylediğine göre, Saray'da Erdoğan'la görüşen CHP'li isim Muharrem İnce'ymiş. Hatta kaynağım İnce'nin hangi araçla geldiğini, saat kaçta Saray'a girdiğini, kaçta çıktığını dakika dakika söyledi. Ben de gazetecilik refleksiyle aldığım bu önemli bilgiyi köşemde isim vermeden yazdım. Gelinen durum, bu ismi açıklamamı şart koştu. Ama önemli bir şeyi belirtmek istiyorum. Bu görüşme ve isimler, kaynağımın iddiası. Ben de bu önemli iddiayı Türkiye gündemine taşıdım. Bakalım taraflar şimdi ne diyecek…'

 

İlgili haber

erdogan-ile-gorusen-chpli.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.