Son Dakika.. Kadir Şeker davasında şok karar

Son Dakika.. Kadir Şeker davasında şok karar

Konya'da sevgilisini darp ettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Konya'da 5 Şubat'ta Piri Reis parkında sevgilisi Ayşe Dırla'ya bağırarak küfürler eden ve kamelyayı yumruklayan Özgür Duran'a müdahale etmek isteyen Kadir Şeker boğuşma sırasında Duran'ı kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu.

Hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan iddianame hazırlanan ve 12 yıldan 19 yıla kadar hapsi istenen Kadir Şeker Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugü dördüncü kez hakim karşısına çıktı.

Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Şeker hakkında Cumhuriyet Savcısı da mütalaasında iddianameye bağlı kalarak suçun ağır tahrik altında işlendiğini belirterek, 'kasten adam öldürme' cezasının en alt sınırdan, tahrik indiriminin de en üst sınırdan verilmesi talep edildi.

Şeker, 'Kasten adam öldürme' suçundan önce müebbet hapse çarptırıldı. Şeker'in cezası tahrik nedeniyle 15 yıla indirildi. İyi hal indirimi de yapılarak 12 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

Kadir Şeker, mahkemede verdiği ifadesinde şunları kaydetti:

"Yardıma ihtiyacı olan bir kadının yanına yardımcı olmak için gittim. Kimseye bir zarar verme niyetim yoktu. Kadın iyi olduğunu söyleyince arkamı dönüp gittim. Arkamdan saldırdı, boğazımı sıkıp nefessiz kaldım. Olay yerinden ayrılırken yaralandığının farkında değildim. Hayatını kaybettiği için çok üzgünüm."

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.