Son dakika! Mazlum Kobani öldürüldü iddiası!

Son dakika! Mazlum Kobani öldürüldü iddiası!

Sosyal medyada yayılmaya başlayan son dakika iddiasına göre, teröst Mazlum Kobani bir suikast sonucu öldürüldü.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakkında; “Bugün Mazlum Kobani denilen adamın Bağdadi’den bir farkı yok. Ve yüzlerce insanın kanına giren bir örgütün oda başındadır. Burada benim görüştüğüm terörist iyi, görüşmediğim kötü diyemeyiz.”

dediği Kobani'nin öldürüldüğü iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düştü. 

 

İşte Kobani'nin suikast sonucu öldürüldüğüne dair o o iddialar; 


1-SDF’nin üç üst düzey kaynağının bildirdiğine göre, SDF içinde yaşanan çok ciddi bir tartışmadan sonra, Kobane’ye suikast yapıldı. Kobani ağır şekilde yaralandı. Kaynaklarınım bana, SDF liderliğinin Kobani’yi yabancı bir ajan olmakla suçladığını ve onu ortadan kaldırmak istediğini aktardı.

2- Duyum aldığım bir kaynağa göre, Mazlum Konane yabancı bir devletle iş birliği yapmakla/çalışmakla suçlanıyor. Kobane'nin geri çekilme ve Türk birliklerine saldırmama kararı SDR kadrosunu öfkelendirdi. Bu çatışmadaki korkak tavrından sonra kendisinden kurtulmaya karar verdiklerine dair bilgi aldım.

3- Türkiye operasyonu başlattıktan sonra SDR kadrosunda büyük bir tartışma yaşandı. Mazlum Kobane ABD komutanlarının emirlerini takip etmekten vaz geçti. "SDF dağıldı" dağıldı şeklinde başka bir kaynaktan duyum aldım.


 

koban.JPG

kobani.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.