Son yüzyılın en skandal davalarından biri Johnny Depp Amber Heard davasında kanlı parmak detayı

Son yüzyılın en skandal davalarından biri Johnny Depp Amber Heard davasında kanlı parmak detayı

Son yüzyılın en skandal davalarından biri olan Johnny Depp Amber Heard iftira davasında kanlı parmak detayı ve kızıma uyuşturucu verdim açıklaması hayranlarını şaşkına çevirdi.

Son yüzyılın en skandal davalarından biri Johnny Depp Amber Heard davası Netflix dizisi gibi, aşk, ihanet, korku, sapkın ilişkiler, şiddet, ne ararsanız var…

Boşanan kadar Hollywod'un ikonik çiftlerinden biri olarak bilenen Johnny Depp ile Amber Heard'ün karşı karşıya geldiği iftira davası Londra'da dün başlamıştı. Dava üç hafta sürecek ama şimdiden daha 3 sezonluk dizi senaryosu kadar malzeme verdi dünya basınına…

Davada ortaya çıkan öyle detaylar var ki dünyadaki herkese parmak ısırtacak cinsten. Özellikle Depp’in Amber Heard ile evliliğinden olan kızı Lily Ann Depp’e 13 yaşında beraber uyuşturucu kullandıklarını ve kendi eliyle bu deneyimi yaşamasına izin verdiğini belirten ifadesi dünya kamuoyunda oldukça büyük tartışma yarattı.

Diğer detay ise “koparılan parmak ile duvara kanlı yazı yazma” detayı idi. Johnny Depp, eski eşini 'dövdüğünü' yazdığı için The Sun'a açtığı iftira davasında çok büyük şiddet uyguladığına dair suçlamalarla karşılaştı. Asıl kendisinin şiddet gördüğünde ısrar eden ünlü aktör, Amber Heard'ün kendisine attığı şişeyle kesilen parmağından akan kanla duvarlara mesaj yazdığını anlattı.

 

johnny-depp1.jpg

 

Kavga sırasında bir tür sinir krizi geçirdiğini, ancak Heard'e şiddet uygulamadığını, onun kendisine şişe atması yüzünden parmağının kesildiğini iddia eden Depp, yarılan parmak ucundan akan kanla duvara yazı yazdığını anlattı.

Duvarlara önce yaralanan parmağından akan kanla sonra boyayla mesajlar yazamaya başladığını söyledi. Aynadaki mesajlardan birinde "Başrolde Billy Bob, kolay Amber" diyen Depp, duvara monte telefonu söküp yere atmış ve Heard'e "Hayatımı mahvettin" demiş olabileceğini kabul etti.

Avukat Wass ise evin içinin 'katliam yeri' gibi gözüktüğünü, her yere boya saçılmış, pencerelerle televizyonun kırılmış halde olduğunu, 75 bin dolarlık hasar meydana geldiğini ileri sürdü.

 

johnny-depp2.jpg

Wass, Aralık 2015'te de Depp'in Heard'e karşı düzenli şiddet uyguladığını, Los Angeles'daki evde Heard Depp'e direndiğinde, aktörün kadını "Kendini sert erkek mi sanıyorsun" diyerek kovaladığını, kontrol dışı bir öfke nöbeti içinde tokatladığını, kafa attığını, saçlarını yolduğunu ve öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü.

"Bu bir yalan" diyen Depp, Heard'ün iki gözü morarmış haldeki fotoğrafları gösterildiğinde, kendi savunurken Heard'ün gözlerine ellerini geçirdiğini ve kazara kafa atmış olabileceğini söyledi.

Bundan önceki seansta da Ağustos 2014'te Bahamalar'daki özel mülkiyeti olan adada detoksa çekildiğinde Heard'e saldırdığını reddeden Depp, 'yoksunluk nedeniyle büyük acı çektiğini, kontrol edemediği spazmlar geçirdiğini, yerde çocuk gibi ağladığını ve bunun hayatının en dip noktası olduğunu' anlattı.

 

amber-heard2.jpg

 

Heard'ü çektiği acıları hafifletebilecek ilaçları kendisinden saklamakla suçlayarak "Yaptığı en zalim şeylerden biriydi" dedi.

Wass ise Heard'ün sadece aktörün doktorlarının talimatlarını uyguladığını ve adada kalan hemşireyle irtibata geçerek Depp'in çığlık attığını ve kendisini ittiğini anlattığını söyledi.

Bunun üzerine Depp "Ben Heard'ü itmedim, ona hiçbir şekilde saldırmadım. Her halükarda böyle bir şey yapabilecek durumda değildim" dedi.

Depp mahkeme karşısında 'istismar suçlamalarının düzmece olduğu' ve 'Heard'ün gelecek sigortası gözüyle baktığı bir dosyayı kendisi aleyhine oluşturduğu' iddialarını tekrarladı.

Johnny Depp'in, kendisini eski eşine şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davanın dünkü duruşmasında ses kayıtları ortaya çıktı. Dinlenen kayıtlarda Depp'in tıpkı bir köpek gibi uluyarak Amber Heard'e saldırdığı ve onu oyuncu James Franco ile birlikte olmakla suçladığı duyuluyor. Johnny Depp ise uçakta yaşandığı ileri sürülen bu olayları, Heard'e şiddet uyguladığını reddetti. Bütün bu iddiaların Amber Heard'ün geniş hayal gücünün ürünü olduğunu ileri sürdü.

Duruşmada Depp'in, Amber Heard'ün köpeğini mikrodalga fırına koymasıyla ilgili iddialar da aktöre soruldu. Depp bu iddiayı yalanlayıp "Bu Amber, ben ve arkadaşlarımız arasında bir şakaydı" diye yanıt verdi.

 

Bu haber ilgini çektiyse bunu da oku:

Dünya tarihindeki en pahalı boşanma davaları

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.