Soner Yalçın'dan CHP'li isme zehir zemberek sözler: Bu böyle bir karaktersiz adam!

Soner Yalçın'dan CHP'li isme zehir zemberek sözler: Bu böyle bir karaktersiz adam!

Gazeteci yazar Soner Yalçın, CHP eski milletvekili Durdu Özpolat'ın kendisi hakkındaki iddialarına çok sert tepki verdi.

Odatv sahibi gazeteci yazar Soner Yalçın, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Çoşkun'un sunduğu Asıl Mesele programına konuk oldu.

Yalçın, Akit TV canlı yayınında CHP eski milletvekili Yurt Gazetesi sahibi Durdu Özpolat'ın kendisi hakkındaki iddialarına sert tepkide bulundu.

 

Yurt Gazetesi Durdu Özpolat'ın kendisi için medyada Yurt Gazetesi, Sözcü Gazetesi ve Halk TV'yi ele geçirmeye çalıştığı iddiasına cevap veren Soner Yalçın şunları söyledi:

 

'Durdu Bey bir yalancıdır. Böyle bir şey yok. Deli saçması. Durdu bey çok karaktersiz bir adam.

Çok yazık, CHP bunları milletvekili yapmış. Yurt Gazetesi ne ki...  Ben yıllardır Yurt Gazetesi'ne açıp bakmam bile. Odatv'ye dün 1 milyon 391 bin tekil kişi girdi.Ya sen 5 bin satıyorsun.

Onu da belediyelere satıyorsun. Biz daha dün ne yaptık biliyor musun?

Durdu Özpolat, Yurt Gazetesi'ne sorumlu müdür yaptığı çocuğa dava açmışlar. Şimdi Odatv'de çalışıyor. Bu karaktersiz Durdu Özpolat tazminatı ödememiş çocuğun.

Ve çocuğun evine haciz gelecekti. Onun için aramızda para topladık. Sözcü gazetesini ele geçirmek ne demek ya. Bunun derdi de; acaba Sözcü'nün tirajını indiririm, oradan okuyucu alabilir miyim? Alamazsın. Öyle karakterde, yüce bir adam değilsin sen.'

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.