Sosyal medya bunu tartışıyor! FOX CHP'yi böldü!

Sosyal medya bunu tartışıyor! FOX CHP'yi böldü!

FOX TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen, İstanbul’daki sel felaketi sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu canlı yayında ağır sözlerle eleştirdi.

İstanbul’da iki gün önce yaşanan gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Başakşehir, Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü ilçelerinde taşkınlar meydana geldi. Yaşanan sel felaketini Fox TV Ana Haber saatinde gündeme getiren sunucu Burak Birsen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi ve İSKİ’nin yatırımlarının bir işe yaramadığını öne sürdü.

Konuyla ilgili İSKİ’nin hazırladığı video ile Fox TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen’e yanıt verildi. 

Öte yandan iki hafta önce Ankara’da da bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketi yaşandı. Fox TV haber bülteninde Ankara’daki sel felaketine de yer verildi. Bu kez İstanbul’dakinin aksine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Bu görüntüleri biz sadece bu yıl görmüyoruz. Bu 30 senelik bir geçmişin hikayesidir” diyerek AKP döneminin eleştirildiği açıklamasına okundu.

 

 

Fox TV’nin iki CHP’li belediye başkanı için iki farklı haber yapması sosyal medyada paylaşılan bir video ile anlatıldı ve tartışmaya neden oldu.

 

İlgili haberler;

 

asasasa-018.jpg

errere.jpg

rtggrtg.jpg

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.