Sosyal Medya Devi Facebook'tan Artık Bu Siparişi Verebilirsiniz

Sosyal Medya Devi Facebook'tan Artık Bu Siparişi Verebilirsiniz

Sosyal medya kullanıcıları artık çevrelerindeki restoranları Facebook üzerinden görüp, yemek siparişi de verebilecek. Restoranlar hakkında arkadaşların yorumlarını da okuyabilecek.

Sosyal medya devi Facebook, ABD'de yemek siparişi alma hizmetine başlayacağını açıkladı.

Facebook'tarafından yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların çevrelerindeki restoranları Facebook üzerinden görüp, siparişlerini "eve teslim" veya "restorandan al" seçenekleriyle müşterilere ulaşacağını söyledi.

ABD'deki restoranlardan Papa John’s, Wingstop, Panera, Jack in the Box, TGI Friday’s, Denny’s, El Pollo Loco, Chipotle, Jimmy John’s ve Five Guys'ın Facebook kullanıcılarına eve teslim seçeneğini sunacağı söylenilen açıklamada, Delivery.com, DoorDash, ChowNow, Zuppler, EatStreet, Slice ve Olo isimli internet siteleriyle anlaşmalı olan restoranlardan kullanıcıların sipariş verebileceğini söyledi.

Facebook'un yemek siparişi alma hizmeti kişisel bilgisayarlar ile Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlardan kullanılabileceğini açıkladı.

Facebook'un yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar daha çok restoran seçeneğini bir arada bulabilecek uzmanlar, şirketin ayrıca kullanıcılarını daha uzun zaman kendi sitesinde tutmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.