Sosyal medyada Black Panther rekoru

Sosyal medyada Black Panther rekoru

Sosyal medyada Black Panther rekoru

Sosyal medyada Black Panther rekoru kırıldı

 

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa’nın , hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri dönerek yaşadıklarını anlatan ve bir Marvel Filmi olan Black Panther ( Kara Panter) filmi gişe rekorundan sonra sosyal medya rekoru da kırdı.

Film hakkında Twitter’da atılan Tweet sayısı 35 milyon. Böylece “Black Panther”, “Star Wars: Güç Uyanıyor” un rekorunu elinden almış oldu. Star Wars’un son devam halkası olan “The Last Jedi” de hakkında en çok Tweet atılanlar listesinde üçüncü sıraya geriledi.

Twitter’ın açıkladığı resmi verilere göre Black Panther, ABD’de en çok tweetlenen konu sıralamasında 1. , İngiltere’de 2. ve Tayland’da 3. Sıraya yükseldi.

Kara Panter filminin gişe rakamları sıralamasında ise ; vizyona girişinden 5 hafta sonra 27 milyon dolarlık bir gelir elde edilerek birinciliği kaptı.

Gişe tarihinin en iyi 5. hafta sonu açılış rakamına ulaşan film bu hafta itibariyle listedeki en yüksek gişeye sahip 50. film oldu.

Chadwick Boseman, Michael B. Jordan ve Oscar ödüllü oyuncu (En İyi Kadın Oyuncu 2014) Lupita Nyong gibi isimleri başrollerinde barındıran Black Panther, ABD’de 605 milyon dolar, dünya çapında ise 1.2 milyar dolarlık hasılat elde etti.

Black Panther konusu:

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.