Sosyal medyada infial yarattı: Antalya'da skandal görüntü! Liseliler Kur'an-ı Kerim tekmeledi

Sosyal medyada infial yarattı: Antalya'da skandal görüntü! Liseliler Kur'an-ı Kerim tekmeledi

Antalya'nın Serik ilçesinde liseli gençler Kur’an-ı Kerim'i tekmeledikleri görüntüleri sosyal medya sayfasından yayınladı.

Antalya'ya bağlı Serik ilçesinde bir lisede bir grup genç sınıf içinde Kur’an-ı Kerim'i tekmeledikleri görüntüleri kaydedip sosyal medya sayfalarından yayınladı.

Gençlerin karıştığı skandal olayda lise öğrencileri Kur’an-ı Kerim'i ayakları altına alıp röveşata atıyor. Söz hususu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ile beraber çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntülere tepki gösterdi ve şikayet etti.

Antalya Serik'te Kur’an-ı Kerim'e tekme atan gençler için harekete geçirildiği belirtildi. 

 

 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI


Bir lisede çekildiği belirlenen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ile beraber vatandaşlar harekete geçti. Kamuoyunda tepki yaratan görüntülerle alakalı olarak emniyet birimlerinin de harekete geçtiği ve görüntülerin hangi okulda kaydedildiğinin belirlenmesi amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi. Konu ile alakalı soruşturma devam ederken sosyal medya kullanıcıları gençlere ceza verilmesini istedi.

Özellikle son zamanlarda sosyal medyada çok sayıda skandal video yayınlanıyor. Önce İstanbul Bebek sahilindeki cins*l ilişki görüntüleri, sonrasında Bebek'te anadan doğma çıplak biçimde güneşlenen yabancı uyruklu kişi, hemen sonrasında da Ümraniye metrosunda kaydedildiği belirlenen cins*l ilişki görüntüleri sosyal medyada infial yarattı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.