Sosyal medyadan direnen CHP'li Tuncay Özkan alay konusu oldu: Nerede direndi acaba?

Sosyal medyadan direnen CHP'li Tuncay Özkan alay konusu oldu: Nerede direndi acaba?

Gündemden düşmeyen sosyal medya düzenlemesi TBMM'den sabaha karşı geçerek yasalaştı. Düzenleme hakkında "Sonuna kadar direneğiz" tweeti atan CHP'li Tuncay Özkan'ın Meclis'e hiç gitmemiş olması ise AK Partili Bülent Turan tarafından ortaya çıkarıldı.

CHP'nin "sosyal medyaya sansür yasası" olarak tanımladığı sosyal medya düzenlemesinin Meclis'te görüşülmesi öncesi  CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından "Sosyal medyayı sansürleyecek düzenlemeye karşı öncelikle gençleri ve bütün kullanıcıları özgürlüklerini savunmaya çağırıyoruz. İfade özgürlüğünü ortadan kaldıracak bu düzenlemeye karşı bütün mecralarda kullanıcılar özgürlüklerini savunmalıdır. Sonuna kadar direneceğiz" diye tweet atarak düzenlemenin Meclis'ten geçmemesi için çaba harcayacağını ortaya koymuştu. 

 

Ancak CHP seçmenine böyle mesaj veren Özkan'ın hiç Meclis'e gitmediğini AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ortaya çıkardı. 

 

 

"KANUN GÖRÜŞMELERİNE HİÇ GELMEDİ! NEREDE DİRENDİ ACABA?"
Turan Twitter hesabından paylaştıığı mesajda söz konusu düzenlemeye dair görüşmelerin 16 saat sürdüğününün altını çizerek Özkan'ın Meclis'te olmadığını şu mesajla ortaya çıkardı: "16 saat süren kanun görüşmelerine hiç gelmedi. Nerede direndi acaba?"

 

ak1-004.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.