Sosyal medyayı sallayan görüntü! Saniyeler içinde balkondan düştü!

Sosyal medyayı sallayan görüntü! Saniyeler içinde balkondan düştü!

İstanbul Küçükçekmece'de, tartıştığı akrabalarına tencere fırlatırken balkondan düşen kişi yaralandı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu. İşte binlerce kez paylaşılan o görüntülerin detayları...

Halkalı Mahallesi'nde 25 Temmuz'da yaşanan olayda, Turgay E. (33) ile yakınları arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

 

TENCERE ATARKEN BALKONDAN DÜŞTÜ

Evden sokağa çıkan ailesi ve yakınlarıyla tartışmayı sürdüren Turgay E, akrabalarına birinci kattaki evinin balkonundan tencere attığı sırada dengesini kaybederek yola düştü.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanan Turgay E, ambulansla Halkalı'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Turgay E'nin tedavinin ardından taburcu edildiği ve polisin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

O ANLAR KAMERALARDA

Turgay E'nin balkondan sokaktaki yakınlarının üzerine tencere atarken dengesini kaybederek yola düşme anı kameralara da yansıdı.

 

 

"İÇERİDE KAVGA ETTİLER"

Turgay E.'nin balkondan düşme anını cep telefonu kamerasıyla kaybeden kişinin babası Hüsamettin Görgü o anları anlattı. Görgü, "İçeride kavga ettiler. Annesi ve kardeşi kaçıp dışarı geldiler. O da balkona çıkıp aşağı bir şeyler atmaya başladı. Atarken kendi düştü. Görüntüyü benim kızım çekti. Sonra ambulans geldi ve hastaneye götürdüler. Kavga içeride oldu" şeklinde konuştu.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’de yaptığı açıklamada, olayın 25 Temmuz 2020’de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi’nde meydana geldiğini, kavga esnasında Turgay E. isimli şahsın dengesini kaybederek birinci kattan düşmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldığını, hastanedeki tedavisinin ardından da taburcu edildiğini bildirildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.