Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner'in kızı Leyla Çiftkurt Londra'da ölü bulundu

Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner'in kızı Leyla Çiftkurt Londra'da ölü bulundu

Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner ile iş insanı Tahsin Çiftkurt'un 24 yaşındaki kızı Leyla Çiftkurt Londra'daki evinde ölü bulundu.

Aslı Çetiner ile Tahsin Çiftkurt'un 24 yaşındaki kızları Leyla Çiftkurt hayatını kaybetti. Amerika'da okuyan kızı Leyla Çiftkurt'a ulaşamayınca arkadaşlarından yardım isteyen Aslı Çetiner aldığı acı haberle yıkıldı.

Leyla Çiftkurt'un vefat haberini Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde kaleme aldığı ''Londra'daki gizemli ölüm şoke etti'' başlıklı yazısında duyurdu.

 

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

 

'Dün öğle saatlerinde çok üzücü bir haber aldım. Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner'in, işadamı Tahsin Çiftkurt'tan olan 24 yaşındaki kızı Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimini sürdürdüğü Londra'daki evinde ölü bulunmuş.

Aslı Çetiner, Leyla'dan iki gün boyunca haber alamayınca, Londra'daki üniversitesini aramış, okula da gitmediğini öğrenince, arkadaşlarından yardım istemiş. Leyla'nın arkadaşları, polis eşliğinde evine girince büyük bir şok yaşamış. Maalesef Leyla evinde ölü bulunmuş.

 

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANMADI

 

Bu acı haberle yıkılan Aslı Hanım, dün apar topar Londra'ya uçmuş. Polis henüz Leyla'nın gizemli ölümüyle ilgili bir açıklamada bulunmamış ancak sosyetede, Leyla'nın intihar etmiş olabileceği konuşuluyor. Ailesini ve sevenlerini yasa boğan Leyla'ya, Allah'tan rahmet, sevenlerine de sabır diliyorum.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.