Soylu açıkladı: Gözaltına alınanlardan 79 kişi terör örgütü üyesi çıktı

Soylu açıkladı: Gözaltına alınanlardan 79 kişi terör örgütü üyesi çıktı

İçişleri Bakanı Soylu, Boğaziçi Üniversitesindeki gözaltılar ile ilgili ''Gözaltına alınanlardan 79'u DHKP/C, TKP-ML dahil olmak üzere terör örgütü üyesi" açıklamasını yaptı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Bakan Soylu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Konuşmalardan önce çıkanlar şöyle: 

CEMİL BAYIK HDP'YE TALİMAT VERDİ

Cemil Bayık 3 gün önce HDP'ye talimat verdi. Bunu İçişleri Bakanı olarak ben biliyorum. DEAŞ'ın neye hizmet verdiğini biliyor musunuz? Bunu ben biliyorum. Gezi olayları dahil olmak üzere bu kadar kaynak nereden geldi? Kavala'nın oluşturduğu bir sistemle her şey ortada. Terör örgütlerini bir tarafa bırakıp bilgi kirliliğini vatandaşa söylemezsek olur mu? Boğaziçi Üniversitesi'ndeki gözaltılardan çoğu terör örgütü DHKP-C, TKP/ML mensubu. Bunu vatandaşa kim söyleyecek? 

BOĞAZİÇİ'NDEKİ GÖZALTILAR

 

Burası bir üniversite. Bir önceki seçimde üniversite rektörünü öğrenci mi seçti? Hayır. Adaylardan biri seçildi.  Türkiye'nin en çok akademik yayın üreten en başarılı üniversiteler hangileri? "Kayyım rektör" tabiri faşist bir yaklaşım. Siyasi bir yaklaşım. Üniversitenin kendi içini kapsayacak bir yaklaşım değil. Burada maalesef marjinal ideolojik çok uçlarda olan  merkeze çekmişler. Bu doğru değil. Bizim konuşacaklarımız onların başarılarıdır.

TÜRKİYE'YE PAZARLIYORLAR

Bu topraklarda LGBTİ diye bir şey var mıydı? Avrupa'da olabilir. Bu cereyan Avrupa'dan, ABD'den Türkiye'ye pazarlanmaya çalışılan bir cereyandır

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum