Soylu, Erdoğan ile 'anlaşmazlık' iddialarını yalanladı

Soylu, Erdoğan ile 'anlaşmazlık' iddialarını yalanladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Erdoğan ile 'anlaşmazlık' yaşadığı iddialarını kabul etmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir programda kabinedeki 17 bakanın milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Erdoğan, "17 kabine üyemin hemen hemen her birine değişik illerde görevler vereceğiz. Kabindeki 17 isim milletvekili adayı olacak. Büyükşehirler bakan arkadaşlarım için en uygun yerlerdir. Onları büyükşehirlerden belirledik, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenilenmeye, tazelenmeye, yeni başlangıçlar yapmaya her zaman ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

 

SOYLU İÇİN "SAMSUN" İDDİASI ORTAYA ATILDI

 

Bu sözler siyaset gündemini bir anda değiştirirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Samsun'dan vekil yapılmak istendiği ancak Soylu'nun bu karara karşı çıktığı iddia edildi.

 

"BEN DEĞİL, BİZ DEMENİN ZAMANIDIR"

 

Konuyla ilgili bazı sitelerde haberler çıkarken Bakan Soylu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

 

Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan davamızın lideridir. Ayasofya'yı bizimle tekrar buluşturan liderimizdir. Davamız büyüktür ve bizden sonraki nesillerin omzundadır. Ne kadar kesif mücadelelerin içerisinden geçsek de bedenimiz ne kadar yorgun olsa da ben değil biz demenin zamanıdır. Büyük bir davayı şahsileştirmek, milletvekili olmak ya da olmamak, nereden olmak ya da olmamak tartışmasının içerisine girmek, yüzyılın seçiminde hele de asrın felaketinde, davaya sahip olmamak, onu anlamamak demektir... Biz, davamızın neferleriyiz. Geleceğin Güçlü Türkiye'si, davamızın omuzlarında yükselecektir."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.