Soylu: Kandil’den atanmış bir kayyum var

Soylu: Kandil’den atanmış bir kayyum var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bize kayyum atadık diye kızıyorlar. Ama bizden önce neredeyse her belediyeye Kandil'den atanmış bir kayyum vardı. İnanmayan Mardin'de şimdi yaşından başından utanmadan aday olan Ahmet Türk'e sorsun" diye tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt’ta düzenlenen etkinlikte sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla kahvaltı programına katıldı. 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili konuşan Soylu, ‘istikrarın mutlaka devam etmesi’ gerektiğine vurgı yaptı.

PKK’NIN ŞAH DAMARINI KESTİK

Süleyman Soylu, HDP’nin belediyelerine atanan kayyımlarla ilgili bir açıklama yaptı. Soylu, HDP’nin Mardin Büyükşehir Eşbaşkan Adayı Ahmet Türk’ü işaret ederek, “HDP’nin elindeki PKK ile iltisaklı belediyelere kayyum atadık ve bunu Bayburt’ta bir kez daha altını çizerek söylemek istiyorum; PKK’nın şah damarını kestik” dedi.

DAHA ÖNCE KANDİL’DEN ATANMIŞ BİR KAYYUM VAR

Soylu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Dağ kadrosunun, bütün lojistik desteğini burada belediyelerden sağlıyorlardı. Bize kayyum atadık diye kızıyorlar. Ama bizden önce neredeyse her belediyeye Kandil’den atanmış bir kayyum vardı. İnanmayan Mardin’de şimdi yaşından başından utanmadan aday olan Ahmet Türk’e sorsun. Belediye başkanıyken karşısına geçip ayak ayak üstüne atıp, sigarasını yaktıran 17-18 yaşlarındaki teröristin kim olduğunu sorsun.”

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.