Soylu ve Akar Bayram’a iPhone ile girdi

Soylu ve Akar Bayram’a iPhone ile girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına rağmen Hulusi Akar ve Süleyman Soylu’nun Kurban Bayramı’nda kullandığı telefonlar dikkatten kaçmadı.

ABD ile Türkiye arasındaki rahip Brunson krizinin ardından ABD, Türkiye’ye yönelik yaptırım kararı almıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise bu yaptırım kararlarını yanıtsız bırakmamış ve ABD’ye yönelik boykot çağrısında bulunmuştu. Erdoğan’ın boykot çağrısında iPhone’u hedef alması ise dikkat çekmişti. Erdoğan boykot çağrısında “Amerika’nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların IPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venüs Vestel var"ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın bu çağrısının ardından iPhone marka telefonlarını parçalayan AKP’li ve MHP’li milletvekilleri, il başkanları, parti yöneticileri oldu.

AKAR AÇTI IPHONU'U...

Ancak bugün medyaya yansıyan görüntüler, Erdoğan’ın boykot çağrısının en yakınları tarafından ciddiye alınmadığını gösterdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kurban Bayramı’nın ilk gününde, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla birlikte Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na gitti. Bayramlaşma töreninden sonra Mehmetçikle kahvaltıda bir araya gelen Bakan Akar, iPhone marka telefonundan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan’ın bayram mesajını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nda görevli askerlere iPhone telefonundan dinletti.

SOYLU DA IPHONE'LA ARADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bayramın ilk günü Kato Dağı’ndaki üs bölgesinde askerleri ziyaret etti. Soylu ziyareti sırasında Erdoğan’ı, iPhone marka telefonundan aradı. Erdoğan telefon aracılığı ile askerlerin Kurban Bayramını kutladı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.