Soylu'dan flaş açıklama 'Bu son seçim'

Soylu'dan flaş açıklama 'Bu son seçim'

Antalya'nın Demre ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu.

Antalya'nın Demre ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini söyleyen Soylu, önümüzdeki 4,5 yıl bir daha Türkiye’de seçim olmayacağını söyledi.

Ülkede 1969’dan bugüne kadar 4,5 yıl seçimin olmadığı hiç bir dönem yaşanmadığına dikkati çeken Soylu, ülkenin çok sıkıntılar, dertler yaşadığını ifade etti.

'İMF'NİN KAPILARINDA SÜRÜNDÜK'

Ülkede başbakan ve bakanların asıldığını anlatan Soylu, "Bu ülkede darbeler yapıldı. Her 10 yılda bir bizi korkutmak için yüzde 8 binlik gecelik faizler oldu. Değerlerimize, törelerimize saldırdılar. Polis arabasına koyacak benzini, mazotu bulamayan bir Türkiye'yi hep beraber yaşadık. Emekli maaşlarını ödeyemeyecek bir Türkiye vardı. 500 milyon dolar için IMF’in kapılarında süründük." diye konuştu.

Ülkede terörle mücadele ederken Amerika ve Avrupa'nın verdiği silahları 'şurada kullanırsınız, burada kullanamazsınız' diye sonradan parmak sallamalar yaşandığını hatırlatan Soylu, "Bu ülkede Menderes'ten Demirel'e, Erbakan'dan Türkeş'e kadar bütün siyaset adamlarını, devlet adamlarını gazete manşetleriyle sindirmek, onları itibarsız hale getirmek, milletin gözünden düşürmek, korkutmak ve ürkütmek için yapılan onca senaryo oldu. Ailelerine kadar saldırmalar oldu. Kendi dediklerini yapmayınca, onları milletin içerisine çıkamaz hale getirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar." değerlendirmesinde bulundu.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.