Soylu'dan flaş Cumartesi anneleri açıklaması! Bu istismar bitmeli

Soylu'dan flaş Cumartesi anneleri açıklaması! Bu istismar bitmeli

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Cumartesi Anneleri’ne ilişkin açıklamalarda bulundu ve bu istismarın artık son bulması gerektiğini ifade etti. İşte haberin ayrıntıları;

Bakan Süleyman Soylu, Cumartesi Anneleri'nin önceki gün Galatasaray Meydanı'ndaki 700. buluşmasının yasaklanmasına ilişkin konuştu.

Süleyman Soylu, "Bugün terör örgütleri, bu odaklar eliyle bir başka istismar alanı peşinde koşuyorlar, anne istismarı. Yapılmak istenen çok açıktır. Annelik kavramı üzerinden bir mağduriyet oluşturup, hem teröre bir mağduriyet maskesi giydirmeye çalışıyorlar, hem de toplumu ayrıştırmaya çalışıyorlar" dedi.

"ANNELİĞİN TERÖR ÖRGÜTÜNCE İSTİSMAR EDİLMESİNE..."

Soylu, "700. gösterilerini yapmak istediler, izin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik. Anneliğin terör örgütünce istismar edilmesine, teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık? Galatasaray Meydanı'nın, terör örgütlerinin sözde ortak meşruiyet alanı haline getirilmesine müsaade etmeyiz. Bu millet yüz yıl önce bunların ağababalarına bu ülkeyi teslim etmemişti, bugün onların paçozlarına da teslim etmez, bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu.

Galatasaray Meydanı'nda 700. haftada bir araya gelmek isteyen Cumartesi Anneleri'nin eylemine polis müdahale etmiş, 37 kişi gözaltına alınmıştı.

siyasetcafe.com

tsk-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.