Soylu'dan Kadıköy'deki patlamaya dair flaş açıklama! 'Şizofren ama terör bağlantısı yok'

Soylu'dan Kadıköy'deki patlamaya dair flaş açıklama! 'Şizofren ama terör bağlantısı yok'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valiliğin "doğal gaz kaynaklı" dediği, İBB'nin ise bunu yalanladığı Kadıköy'deki patlama hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'deki 3 katlı binada meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yaptı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından önemli satırbaşları şöyle:

 

'Olayın gelişimini ben anlatayım. Diyarbakır'daydım, patlamadan sonra bilgi aldık. İtfaiye patlamanın nereden kaynaklanabileceğini araştırırken 'doğal gaz patlaması olabilir' dedi. Üst katta böyle bir şey olabilir, Vali Bey de bu bilgiyi paylaştı. Daha sonra binanın içine girilince bir değerlendirme yaptılar. Doğal gazdan olamayabileceği konusu ortaya çıktı. İlk önce 1 yaralı var dendi, sonra 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 2'si Özbek, birisi 8 yaşında. Hemen bomba iddiaları ortaya çıktı, Allah'tan korkuları yok. 8 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki dedesi bomba imal ediyordu. Zaten ilk paylaşımların önemli bir bölümü, yüzde 30'u bot. Hemen FETÖ'nün bot hesapları devreye giriyor ve hemen psikolojik harekat başlatıyorlar.

 

KURUSIKIDAN BOZMA TABANCA DA BULUNDU


Arkadaşlarımız yaptıkları çalışmayla; ben dün gecenin geç saatlerinde de bilgi aldım. Olay terör de olabilir, terör olmayabilir de, biz olayı irdelemek zorundayız. 1959 doğumlu M.K. yakınlarının ve akrabalarının şizofren hastası olduğunu söyledikleri, bir sol ayağının kesik olduğu ve evinin son 1-1 buçuk ayda ziyaret edilenler tarafından tespit edilip çöp eve döndüğü, evinde toz halinde 1 yıldır bulundurduğu havai fişek gibi, maytap gibi, piroteknik bir malzeme. Evinde bir sanki kurusıkından bozma bir tabanca da bulundu. Geçmiş dönemlerde 1980 öncesi aşırı sol örgütlerle irtibatının da olduğu ve İsviçre'de adam öldürmeden dolayı Türkiye'de yakalanmış ve cezaevinde yattığı, bu konuda aile bireylerini suçladığı, elektriğe çok meraklı, evinin her yerinde elektrik aksamı olan bir kişiden bahsediyoruz.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.