Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na idam göndermesi

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na idam göndermesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün yaptığı açıklamaların ardından çok sert ifadeler kullandı ve idam göndermesinde bulunduğu iddia edildi. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesi ve yakınlarının ‘vergi cenneti’ Man Adası’ndaki Bellway adlı şirkete 15 milyon dolar gönderdiğine ilişkin banka dekontlarını basınla paylaşıp savcılığa teslim etmişti.

Konu ile ilgili bugün yeniden konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni bir soru sormuş, “Bir soru soruyorum sevgili Erdoğan… Enişten Ziya İlgen’in Man Adası’nda şirketi var mı? Enişte Man Adası’nda niye şirket kurdu? Bu şirketin sermayesi nedir?” demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından A Haber canlı yayınına bağlandı.

Soylu’nun hakkında "sahtekar" dediği Kılıçdaroğlu için, ‘idam’ göndermesinde bulunduğu ileri sürüldü.

İçişleri Bakanı; “Man Adası’nda Cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler. CHP’lilere sesleniyorum başınızda bir düzenbaz var. Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.