Soylu'nun '15 Temmuz'u FETÖ yapmadı' sözleri bakın nasıl çarpıtıldı!

Soylu'nun '15 Temmuz'u FETÖ yapmadı' sözleri bakın nasıl çarpıtıldı!

Dün canlı yayında FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözleri çarpıtılarak bazı haber sitelerinde yayına verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Haber Global’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Soylu'nun programda FETÖ ile ilgili söylediği sözleri ise bugün bazı haber sitelerinde çarpıtılarak verildi.

Sosyal medyada kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar hatırlatılan Soylu, kendilerinin terör örgütleriyle mücadele ettiklerini, FETÖ’nün “şeytani bir örgüt” olduğunu ve onunla da mücadeleyi sürdürdüklerini anlatarak, “15 Temmuz’u yapanlar sizi rahat bırakırlar mı? FETÖ mü yaptı 15 Temmuz’u? 15 Temmuz’u FETÖ yapmadı, sizi rahat bırakmazlar. Ancak ayakta sağlam durursanız rahat olursunuz bu kadar basit” diye konuştu.

Bazı haber siteleri ise Soylu'nun konuşmasının bu bölümünü yayınlayarak 'Soylu: 15 Temmuz’u FETÖ yapmadı' başlığı ile haberleştirdi.

Ancak Soylu konuşmasının devamında programın sunucusu Candaş Tolga Işık'ın kendisine yönelttiği “15 Temmuz’u FETÖ yapmadı ne demek?” sorusu üzerine “FETÖ mü yaptı sadece diyorum. 24 saat içinde çıktım söyledim. ‘Nerede duruyor Fetö?’ dedim. (Amerika’da) Bitti. Beş bilinmeyenli bir denklem değil, yüksek matematik bilmeye gerek yok” ifadelerini kullandı.

 

HABER SİTELERİ SOYLU'NUN SÖZLERİNİ ÇARPITARAK VERDİ!

 

Ancak Soylu'nun programda FETÖ konusunda verdiği net cevaplar Birgün, Milli Gazete, Gerçek Gündem ve T24 gibi haber siteleri tarafından kırpılarak nemalanmaya çalışıldı ve maksatlarını da ortaya koydu.

 

İşte Soylu'nun sözlerini kırparak yayınlayan haber sitelerinin bugün ki manşetleri:

 

b-006.JPG

gggggggggggg.JPG

mmm-003.JPG

tt-003.JPG

 

İşte Soylu'nun programda FETÖ ile ilgili yaptığı açıklamalarının tamamı:

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.