Soylu'nun 'Namus düşmanı' diyerek tepki gösterdiği Saygı Öztürk'e, Akşener sahip çıktı

Soylu'nun 'Namus düşmanı' diyerek tepki gösterdiği Saygı Öztürk'e, Akşener sahip çıktı

AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nu hedef alan Saygı Öztürk'e İYİ Parti lideri Meral Akşener sahip çıktı.

Sözcü gazetesinin Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, önceki gün “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı bir haber kaleme aldı.

“Ali Ayvazoğlu, belediyede işçi kadrosunda işe başladı. Şimdi milletvekili olan Bahar Ayvazoğlu ile evlendi. Ardından özel kalem müdürü oldu. Sonra da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı” ifadelerinin yer aldığı haberde Ayvazoğlu’nun kariyeri ele alındı.

 

ayvaz.jpg

 

SOYLU TEPKİ GÖSTERDİ

 

İçişleri Süleyman Soylu da Twitter hesabından paylaştığı mesajda “İnsanlık görevimi yapıyorum” diyerek Öztürk'e tepki gösterdi:

 

"İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır"

 

suleyman-soylu-siyasetcafe.JPG

 

CANLI YAYINDA AĞLADI

 

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'te yaşananların ardından katıldığı bir canlı yayında Soylu'nun sözleri hatırlatılınca gözyaşlarına boğuldu.

 

 

AKŞENER SAHİP ÇIKTI!

 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nu hedef alan Saygı Öztürk'e sahip çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tepki gösterdiği Öztürk için Akşener, “Her gün bir arkadaş kıyma makinesine atılıyor" diyerek bir skandala imza attı.

Olayı örtbas etmek isteyen Akşener, bazı çevrelerin hemen her gün tehdit, iftira ve hakaretleriyle karşı karşıya kalındığını iddia etti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.