Sözcü'den ayrılan ODA TV sahibi Soner Yalçın, İmamoğlu'nun kanalıyla anlaştı

Sözcü'den ayrılan ODA TV sahibi Soner Yalçın, İmamoğlu'nun kanalıyla anlaştı

Sözcü yazarı ve Oda Tv sahibi Soner Yalçın'ın dün Sözcü'den ayrıldığını duyurduğu köşe yazısının ardından ortaya bomba bir iddia atıldı.

Sözcü yazarı ve Oda Tv'nin sahibi Soner Yalçın, dün yazdığı 'Yolculuk' başlıklı yazısıyla okurlarına veda etti. Yazısında 'yeni keşifler için' gazeteden ayrıldığını belirten Yalçın'ın, Ekrem İmamoğlu'nun ana medyası olacak Olay TV'de yer alacağı iddia edildi.

Oda TV'ye yönelik operasyonlar nedeniyle çok yorulduğunu, kaçak villası ile ilgili haberler dahil sık sık medyada gündem olmaktan sıkıldığını gerekçe gösterip, okuyucularına veda eden Yalçın'ın sessiz sedasız ayrılığının sebebi merak konusu oldu.

Yazısını "Bazen. Enerji toplamak, okumalar yaparak ufku genişletmek lazım, yeni insanlar tanımak gerek… Yani: Yolculuk yapmak şart yeni keşier için. Kuşkusuz kaybolmayacağım. Yine buluşacağız." şeklinde bitiren Yalçın'ın bahsettiği 'yeni keşif' ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

 

İMAMOĞLU'NUN KANALINDA MI YER ALACAK?

 

Aynı zamanda Oda TV'nin de kurucusu olan Yalçın'ın, Ekrem İmamoğlu'nun ana medyası olacak Olay TV ile anlaştığı öne sürüldü.

İddiaya göre Yalçın, Nuri Çolakoğlu ile birlikte Olay TV'nin beyni olacak.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.