SP hedefte olma nedenini açıkladı: Oylarımızda patlama var!

SP hedefte olma nedenini açıkladı: Oylarımızda patlama var!

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon temaslarının ardından Rize’de partisinin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Oyumuz artıyor. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı bazı ifadelerle bizi bir yere itmek istiyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yurt gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz Bölgesi’ne çıkarma yapan Karamollaoğlu, ziyaretinin ilk günü Trabzon’da birtakım temaslarda bulundu. Burada Çay TV programına konuk olan Karamollaoğlu, ülke gündemini değerlendirdi. Programının ikinci gününde Rize’de partisinin belediye başkan adaylarını tanıtan Karamollaoğlu’na, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da eşlik etti.

OYLARIMIZDA MÜTHİŞ ARTIŞ VAR

Karamollaoğlu, her yerde Saadet Partisi’ne çok büyük ilginin olduğunu vurgulayarak, “Biz kimseye saldırarak siyaset yapmıyoruz. Onları rencide edecek kelimeler kullanmıyoruz. İktidarın kullandığı ifadeleri görünce ‘böyle devlet adamı olmaz’ diyorum. Şimdi kendilerinden olmayanları ‘hain’ ilan ediyorlar. Yarın aynı hakaretle sen karşılaşsan ne yapacaksın. ‘Ben hain değilim mi’ diyeceksiniz? Oyumuz artıyor. Saadet Partisi atağa geçti. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı bazı ifadelerle bizi bir yere itmek istiyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” dedi.

SAADET PARTİLİ BELEDİYELERDE YOLSUZLUK OLMAYACAK

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Kaçar, vaat edilen projelerin yerine getirilmediğini belirterek, “Bu projelerin yerine getirilememe sebebi ise yolsuzluk ve israftır. Biz şeffaflığı önemseyeceğiz. Dürüst yönetim dürüst başkan prensibiyle hareket edeceğiz. Saadet Partili belediyelerde israf ortadan kalkacak. Yolsuzluğa kesinlikle izin verilmeyecektir. Rize’mizin en büyük sorunu göçtür. Diğer en büyük sorun ise gençlik noktasındadır. Uyuşturucu okul sıralarına kadar indi. Buna yönelik sosyal projelerimiz olacaktır” diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.