SP Şanlıurfa adayı Cevheri açıkladı Dağdan (PKK) bize destek veriyorlar

SP Şanlıurfa adayı Cevheri açıkladı Dağdan (PKK) bize destek veriyorlar

HDP'nin de desteklediği Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, terör örgütü PKK'nın Kandil'deki üst yapılanması ile görüştüğünü ve kendisini desteklediklerini açıkladı.

Saadet Parti’sinin birçok belediye meclislerinde PKK uzantısı HDP’li isimlerin ortaya çıkmasıyla önceki gün ve önceki gün Ankara Elmadağ adayından sonra dün de Denizli'nin Çardak ilçesi Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Bürhan Tokay, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Saadet Partisi’nin PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile kokola yürümesi hem belediye başkan adaylarını hem de tabanından büyük tepki görmeye devam ediyor.

DAĞDAN (PKK) DESTEK VERİYORLAR

İşte son bir açıklama ile Saadet Partisi’nin genel merkez düzeyinde adaylarının PKK ilişkisi daha ortaya çıktı. Saadet Partisi Şanlıurfa Belediye Başkanının açıklaması partinin PKK ile dirsek temasını resmen açıklar nitelikte.

Dün Şanlıurfa'nın yerel kanalı Edessa TV'yi konuk olan Cevheri, program öncesinde kanal yetkilileri ile bir araya geldiği esnada Kandil'den destek aldığını ağzından kaçırdı. Cevheri, “Dağdan, geçen görüştüm destek veriyorlar” dedi.

Cevheri’nin bu sözleri üzerine toplantı salonunda bulunan bazı kişiler de, “Şimdi dağdan gelmek başka bir şey, dağın (Kandil) desteği başka bir şey” diyerek karşılık verdi.

İşte SP Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Cevheri’nin skandal açıklamasının videosu;

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.