SP'den AKP'ye fıkralı gönderme

SP'den AKP'ye fıkralı gönderme

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Samanyolu Haber'in canlı yayınında iktidara, anlattığı bir fıkra ile gönderme yaptı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Haber Özel programına konuk oldu ve canlı yayında Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Kamalak, Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın ortaya attığı "Orduya kumpas" iddialarından sonra gündeme gelen ve tartışmaya açılan yeniden yargılama konusunda, AK Parti'ye fıkralı bir gönderme yaptı

"Türkiye hukuki olarak bir kaos yaşıyor. Bu işin içinden hükümet nasıl çıkacak doğrusu ben de merak ediyorum." diyen Kamalak fıkrasını şu sözlerle anlattı:

"Hani bir fıkra anlatırlar, fail suç üstü yakalanmış, hırsız olarak parayı çalarken. Hırsızlık maddeleri elinde. 'Soruyorlar konuşacak mısın?' diye. 'Konuşmuyorum' diyor. 'Niye?' diye soruyorlar. Avukatımı bekliyorum, avukatım konuşsun' diyor. 'İyi ama suç üstü yakalandın,avukatın ne konuşacak' diye sorulunca; 'Vallahi ben de onu merak ediyorum' diyor."

Saadet Partisi Lideri Kamalak, fıkradaki misal gibi hükümetin çamurdan nasıl çıkacağını merak ettiğini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.