SP’li vekil: ‘Deizmin yayılmasının sebebi AKP’dir’

SP’li vekil: ‘Deizmin yayılmasının sebebi AKP’dir’

24 Haziran seçimlerinde CHP kontenjanından meclise giren Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman deizme ilişkin çok çarpıcı ifadeler kullandı ve AKP’yi sorumlu tuttu. İşte ayrıntılar;

Halk TV’de Çağlar Cilara’ya konuk olan Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, gençlerin arasında deizmin yayılmasını dair açıklamalar yaptı.

Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP kontenjanından TBMM'ye giren Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, en büyük vazifelerinin AKP'nin İslam’ı temsil etmediğini insanlara anlatmak olduğunu söyledi.

"GENÇLERİN DEİZME KAYMASININ SEBEBİ HÜKÜMETİN İSLAMI YANLIŞ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMESİ"

Karaduman, AKP'nin dine ihanet ettiğini söyleyerek deizmin yaygınlaşmasını AKP'lilere bağladı ve şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

 "Şu anda siyasi iktidarın İslam’ı temsil etmediğini insanlara anlatabilmek bizim en büyük vazifemiz insanlar müslümanların hırsızlık yapmasını yolsuzluk yapmasını ranta ihaleye bulaşmasını lüksün şatafatın içinde yaşamasını aslında o dinin menşei olarak algılıyor ve dinden uzaklaşma var. Bu aslında dine yapılabilecek en büyük ihanettir. Ülkede gençlerin deizme kaymasıyla alakalı süreçlerin yegane sebebi hükümetin İslamı yanlış bir şekilde temsil etmesidir. Türkiye'de ne hazindir İslami olarak çalışma yapan bütün kurumların iktidarın yanında bu kadar haksızlığa bu kadar yolsuzluğa rağmen yer alması son derece üzücü."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.