Stand-up’çılar aynı mekanda

Stand-up’çılar aynı mekanda

Bebeköy TOY Mekansız, birbirinden eğlenceli stand-up gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Mekanda 29 Kasım akşamı 6 kadın komedyenden oluşan Çok da Fifi ekibi, 30 Kasım akşamı Mesut Süre, 1 Aralık akşamı ise Cihan Talay sahnede olacak

TOY İstanbul tarafından hayata geçirilen Bebeköy TOY Mekansız, her hafta stand-up dünyasının bilinen isimlerini sahnesinde ağırlıyor.

 

Bebeköy TOY Mekansız’da 29 Kasım 2017, Çarşamba akşamı; kimi oyuncu, kimi yazar, kimi İngilterelerde stand-up yapıp gelmiş, “Hayatla dalga geçemezsek valla çatlarız” diyen 6 kadın komedyenden oluşan Çok da Fifi sahne alacak. Aralık 2015’ten bu yana beraber sahne alan stand-up ekibi, sadece kadın izleyicilere empati kurup kahkahalarla gülecekleri bir gösteri vaat etmekle kalmıyor, erkek izleyicilere de gülerken yeni ufuklara yelken açma imkanı tanıyor.

 

Sevilen radyo programcısı ve stand-up sanatçısı Mesut Süre, 30 Kasım 2017, Perşembe akşamı “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı tek kişilik interaktif stand-up gösterisiyle Bebeköy TOY Mekansız’da izleyicilerle buluşacak. Uzun yıllardır farklı radyo istasyonlarında “Rabarba” programıyla dinleyicilere ulaşan Mesut Süre, seyircinin de dahil olduğu eğlenceli gösterisinde, sokaktaki, günlük mizahı sahneye taşıyor.   

 

1 Aralık 2017, Cuma akşamı ise Cihan Talay, mahalle yaşamındaki gözlemlerinden ve ailesinden bahsettiği stand-up gösterisi ile Bebeköy TOY Mekansız’a konuk olacak. Mizahını, “Yaşadığında değil ama anlattığında komik” olarak özetleyen komedyen, “Babam hâla gösterimi izlemedi, belli ki gelmeyecek; geri kalan herkesi bekliyorum” diyerek seyircisine açık çağrıda bulunuyor.

 

Siyasetcafe.com

mesut-sure.jpg

 

cihan-talay.jpg

 

toy-mekansiz-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.