STK'lar, festivallerin yasaklanmasını talep etti! 'Kadın ve erkek bölümleri ayrılmalı'

STK'lar, festivallerin yasaklanmasını talep etti! 'Kadın ve erkek bölümleri ayrılmalı'

MÜSİAD'ın da aralarında olduğu bazı STK'lar, "Haram" olduğu gerekçesiyle festivallerin yasaklanmasını talep etti.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Aralarında MÜSİAD, Türkiye Gençlik Vakfı, ÖNDER, İlim Yayma Cemiyeti ve Anadolu Gençlik Derneği’nin de yer aldığı Balıkesir Sivil Toplum Platformu, şehirdeki festivallerle ilgili bir açıklama yayımladı.

MÜSİAD'ın da aralarında olduğu bazı STK'lar, açıklamada “Festivallerde yapılan yanlışlara ‘dur’ diyelim” denildi ve kadın-erkek bölümlerinin ayrılması istendi.

Balıkesir Sivil Toplum Platformu bir açıklama yayımladı. MÜSİAD, Türkiye Gençlik Vakfı, ÖNDER, İlim Yayma Cemiyeti, Anadolu Gençlik Derneği’nin de yer aldığı Balıkesir Sivil Toplum Platformu, başta Balıkesir olmak üzere Türkiye’de düzenlenen etkinliklerden şikayet etti ve “Festivallerde yapılan yanlışlara ‘dur’ diyelim” başlıklı bir yazı yayımladı.

Düzenlenen festivallerin gençleri “gayri ahlaki haram ilişkiler”e yönlendirdiğini iddia eden platform, bu tarz etkinliklerin “Türkiye Yüzyılı”na zarar verdiğini savundu.

Yapılan etkinliklerde alkollü içki ve madde kullanımının önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen platform, kadın ve erkek bölümlerinin ayrılmasını talep etti. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum