Sufleci Türkkan Bayramda MHP’yi hedef aldı: Sözde milliyetçiler!

Sufleci Türkkan Bayramda MHP’yi hedef aldı: Sözde milliyetçiler!

Aytun Çıray’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilerine sufle veren İYİ Parti Grup Başkan vekili Lütfü Türkkan Kurban Bayramı’nda Suriyeliler üzerinden yine MHP’yi hedef aldı.

Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ensarioğlu’nun PKK ve APO paylaşımları ve Akşener’in metin yazarı ve GİK Üyesi Bahadırhan Dinçaslan’ın 15 Temmuz Darbe girişimini öven tweetleriyle sarsılırken, Suriyeli mültecilerle ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, "Ülkenin demografik yapısını değiştirecek sayıda Suriyeliyi Türkiye’ye kabul edenler; Türk’e, içinde Türk geçen her şeye düşmanlar" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından hükümete ve MHP'ye yüklendi.

Suriyelilerle ilgili paylaşımda bulunan Türkkan, mültecilerin kabulünün demografik yapıyı değiştirmeye yönelik olduğunu ve bu hamle ile ülkenin geleceğine dinamit döşendiğini ifade etti.

Türkkan'ın paylaşımı şöyle:

"Ülkenin demografik yapısını değiştirecek sayıda Suriyeliyi Türkiye’ye kabul edenler; Türk’e, içinde Türk geçen her şeye düşmanlar. Ülkenin geleceğine dinamit döşediler. Tabii bir de bunların kendini milliyetçi zanneden işbirlikçileri de var."

lutfu.jpg

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.