Sülemancılar’da Erdoğan bölünmesi!

Sülemancılar’da Erdoğan bölünmesi!

Türkiye’nin en büyük cemaatlerinden birisi olan Süleymancılar’da 24 Haziran seçimlerinde kimin destekleneceği konusunda tam bir bölünme yaşanıyor.

Süleymancılar Cemaatinin Lideri olarak ortaya çıkan Alihan Kuriş ve destekçilerinin Cemaat’e yönelik Akşener ve İYİ Parti’nin desteklenmesi çağrısı Süleyman Hilmi Tunahan’nın torunları Mehmet Beyazıt Denizolgun ve oğlu Fatih Süleyman Denizolgun’dan büyük tepki geldi.

Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunları kamuoyuna yönelik yaptıkları flaş beyanatta Süleymancıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi gerektiğini ifade ederek, Süleymancıların Lideri olan Alihan Kuriş isim verilmeden kınandı.

Yapılan bu beyanat ile kamuoyunda Süleymancıların Meral Akşener ve İYİ Parti’yi destekleyeceklerini belirten haberlerin doğruluğu da ortaya çıkarken, Süleymancılar içerisinde büyük bir çekişme ve görüş ayrılıklarının da olduğu ortaya çıkmış oldu.

İşte Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu ve oğlunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini ifade ettikleri o açıklama:

beyanat.jpg

Hakan Sönmez        siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum