‘Süleyman Soylu CHP’ye katılmak istiyor’

‘Süleyman Soylu CHP’ye katılmak istiyor’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılmak istediği iddia edildi. İşte şok haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında konuştu. “Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. Ama bizim kapımız yanar dönerlere kapalı” dedi.

SOYLU'YA KAPIMIZ KAPALI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

CHP Akşener dedi

Süleyman Soylu ne iş yapıyor, İçişleri Bakanı mı? Ben İçişleri Bakanı olduğundan emin değilim. Beni tehdit ediyor. Sen değil, kim olursa olsun hiçbir tehdide pabuç bırakmayız. Sadece ve sadece Saray’a yaranmak için bütün bunları yapıyor. Ayrıca kişiliği zaafa uğramış insanların bakanlık koltuğuna oturmaları da doğru değil. Düne kadar iktidar partisine en sert söylemlerle karşı çıkan birisinin, en sert söylemleri sergilediği partinin göbeğine gelip oturması da hazin bir tablodur. Bize gelmek istiyor herhalde, AKP’ye de aynı şeyleri yapmıştı. Ama bizim kapımız kapalı. Biz öyle yanar döner insanları kendi bünyemizde tutmayız.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.