Süleyman Soylu’dan flaş Meral Akşener çıkışı: “İhanet etti”

Süleyman Soylu’dan flaş Meral Akşener çıkışı: “İhanet etti”

Süleyman Soylu, Trabzon’un Of İlçesi’ndeki mitingin ardından Araklı İlçesi’nde vatandaşa seslendi. Soylu, Meral Akşener’in, Tansu Çiller ve Devlet Bahçeli’ye ihanet ettiğini söyledi.

Trabzon’un Of İlçesi’ndeki mitingin ardından Araklı İlçesi’ne geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Devlet Bahçeli ve Tansu Çiller’e ihanet ettiğini söyledi. Akşener’i sert bir dille eleştiren Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı’na uyarıda bulundu. Akşener için, ‘sözlerine dikkat etmemesi’ halinde, “nasıl ihanet ettiğini söylerim” diyen Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin farklı şekilde halka anlatıldığını ifade etti.

"AKŞENER BULUNDUĞU YERDE 6 AYDAN FAZLA KALAMAZ"

Süleyman Soylu, Meral Akşener’in 6 ay İçişleri Bakanlığı yaptığını hatırlatarak, “bulunduğu yerde 6 aydan fazla duramaz” şeklinde konuştu. 

“TANSU ÇİLLER’E DE DEVLET BAHÇELİ’YE DE İHANET ETTİ”

Soylu ayrıca, Cumhurbaşkanı’nın sözlerinin halka farklı şekilde yansıtıldığını söyleyerek, 'Şimdi bir taraftan FETÖ’nün kumpasında olacaksın, diğer taraftan bu ülkede yalan söyleyeceksin, Cumhurbaşkanımızın laflarını, farklı şekilde millete ifade etmeye çalışacaksın, bir taraftan da Kılıçdaroğlu’nun kuklası olacaksın. Hadi oradan. Çok net, ben Meral Akşener ile Doğru Yol zamanında siyaset yaptım, Tansu Hanım’a ihanet etti. Devlet Bahçeli ile siyaset yaptı, Devlet Bahçeli’ye de ihanet etti' açıklamasında bulundu.

“NASIL İHANET ETTİĞİNİ SÖYLERİM”

Meral Akşener’e, ‘attığın adıma söylediğin söze dikkat et’ diyen Süleyman Soylu, "Nasıl ihanet ettiğini söylerim. Tansu Çiller’e, Devlet Bahçeli’ye nasıl ihanet ettiğini, kimlerle pazarlık içerisinde olduğunu söylerim. Yazıklar olsun be" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu buradaki konuşmasının ardından Trabzon’un Arsin İlçesi’ne hareket etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.