Süleyman Soylu'dan seçim talimatı

Süleyman Soylu'dan seçim talimatı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li bir belediyenin Ankara için bir kabus oluşturacağını belirterek "Sizden bir tek şey isterim. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kılıçdaroğlu'nun adımını attırmayın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Ankara'nın Altındağ ilçesinde gaziler ve muhtarlar ile salon toplantısında bir araya geldi.

Burada bazı açıklamalarda bulunan Soylu, sesinin gür çıktığını söyleyerek şöyle konuştu:

“Sesimizin gür çıkması makamımızdan, mevkimizden değil milletimizin oyundan ve desteğindendir. Bu destek arkamızdan çekildiği andan itibaren bu destek birilerinin hesap ettiği gibi azaldığı andan itibaren söylemek isterim ki biz o kadar dik yürümeyebiliriz. Söyleyeceğim 3 cümle var. Bizi Kandil'in önünde boynu eğik bırakmayın. Bizi o Pensilvanya'daki uşağın önünde boynu bükük bırakmayın. Bizi mücadele ettiğimiz uyuşturucudan kaçakçıya kadar ülkemizi istikrarsızlaştırmaya çalışanların önünde boynu bükük bırakmayın.”

KILIÇDAROĞLU’NU ANKARA BELEDİYESİNE ADIMINI ATTIRMAYIN

CHP'li bir belediyenin Ankara'da yaşayanlar için bir kâbus olacağını ifade eden Soylu, "Bakın çok net söylüyorum. CHP'li bir belediyenin bir kabus oluşturacağını düşünüyorum. Siz görün ondan sonra neler yapıyorlar. Ellerine geçirince memleketimizin, milletimizin, Ankara'mızın kazanımlarını nasıl yok ediyorlar, nasıl şımarıyorlar ve nasıl milletten hınç almak için türlü türlü senaryolar uyguluyorlar. Sizden bir tek şey isterim; Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kılıçdaroğlu'nun adımını attırmayın" dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.