Süleyman Soylu'dan yeni Menzil açıklaması

Süleyman Soylu'dan yeni Menzil açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bazı atamaların Menzil tarikatı tarafından yapıldığı iddiaları konusunda yeni bir açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki atamaların Menzil tarikatı tarafından yapıldığı iddiası için kullandığı "Bir tane göstersinler bakanlığı bırakacağım” ifadesine açıklık getirdi. Soylu, "Bu iddia hala ispatlanmadı. Yoksa 500 bin kişilik kurumda her görüşten vardır" dedi.

Süleyman Soylu geçtiğimiz haftalarda, "Beni yıpratın, istediğiniz eleştirileri yapın ama kurumlarımızı yıpratmayın. Yanlış yapıyoruz. Böyle bir şey söz konusu değil. İstediğiniz eleştiriyi yapın, dinliyorum ama birilerinin çanağına su taşıyorsunuz. Kimin çanağına su taşıdığınızı ben biliyorum ama siz bilmiyorsunuz. İyi niyetli olabilirsiniz ama bir hatırlatmada bulunayım, operasyona gelmeyin. Birileri kurumlarımız üzerinden yeni bir operasyon yapmak istiyor. Buna gelmeyin." diye konuşmuştu.

 

Bakan Soylu, İsmail Saymaz'a konuşarak, "Benim bu sözüm, bir gazetecinin ortaya attığı, Emniyetteki atamaların Menzil tarafından yapıldığı iddiasına ilişkindi. Bu iddia hala ispatlanmadı. Yoksa 500 bin kişilik kurumda her görüşten vardır" dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.