Süleymancılar, yurdu denetlemeye gelen Milli Eğitim şube müdürünü dövdü

Süleymancılar, yurdu denetlemeye gelen Milli Eğitim şube müdürünü dövdü

Ordu'da Süleymancılara ait olduğu iddia edilen yurdu denetlemeye giden Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli şube müdürü, Süleymancılar tarafından yurdun içerisinde darp edildi.

Ordu'da Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan şube müdürü E.A., yanında başka bir eğitimci ile birlikte Özel İlküvez Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Süleymancılara ait olduğu iddia edilen yurdu denetim sırasında, yaş ve öğrenim çağı itibarıyla yurtta olmaması gereken 2 ilkokul öğrencisi ile yurtta kaydı bulunmayan 4 öğrencinin, yurtta kaldığı belirlendi.

Cumhuriyet'ten Seda Uyar'ın haberine göre eğitimciler, yurtta yasadışı ve kayıtsız olarak tutulan öğrencilerin ailelerine teslim edilmesi ve konunun tutanak altına alınması için jandarma çağırdı.

Ancak gelen jandarma, hazırlanan tutanağa imza atmak istemeyerek olay yerinden ayrıldı. Süleymancılar ise yurdu çevrelerken yurdun içerisinde şube müdürü E.A’yı darp etti. Eğitimciler, şikâyetçi oldu.

Eğitim-Sen Ordu Şube Başkanı Sezgin Yılmaz, “Bu münferit bir darp olayı değildir, laik eğitime sistemli bir saldırının parçasıdır” dedi. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.