Süleymancılar yurdunda küçük çocuğa tecavüz! Soruşturma komutanı tehdit edildi

Süleymancılar yurdunda küçük çocuğa tecavüz! Soruşturma komutanı tehdit edildi

Süleymancılara ait kaçak yurtta küçük erkek çocuğu aylarca kurs hocası tarafından tecavüze uğradı. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte soruşturma yapan komutan tehdit edildi.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre Yalova'da Süleymancılara ait Kamiller İlim, Kültür ve Çevre Vakfı bünyesinde kaçak olarak işletilen Halil Bağlı Talebe Yurdu'nda Türkçe ve Kuran hocası olarak görev yapan M.Z., 12 yaşındaki U.E. adlı erkek öğrenciye aylar boyunca sistematik olarak tecavüz etti.

 

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR


Aylarca süren tecavüzün ardından çocuk babasına her şeyi anlatınca yurdun müdürü İ.Ö. baba M.E.'yi "Yurdun ruhsatı yok. Kuruluş aşamasındayız. Sorun çıksın istemiyorum" diyerek olayı örtbas etmek istedi. M.E.'nin bir çocuğa daha tecavüz edildiğini söylemesinin ardından müdür İ.Ö. "Çocuğun ismini verme, akrabam olur. Kimse bilmesin" yanıtını verdi. Öfkeli baba M.E. ise "Kime tecavüz ettiyse ortaya çıkması için herkesin ismini söyleyeceğim" dedi.

 

SERBEST BIRAKILDI


Pedofili tecavüzcü M.Z. tutuklandı. Kaçak yurdun müdürü İ.Ö. ise serbest bırakıldı. Serbest bırakılan müdür İ.Ö. Yalova Merkez Jandarma Karakol Komutanı Gökmen Borazan hakkında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayette bulundu.

 

"SANA GÜNÜNÜ GÖSTERECEĞİM"


Karakol Komutanı Gökmen Borazan, 21 Temmmuz günü Güney köyünün festival alanına gittiğinde orada bulunan müdür İ.Ö.'nün kardeşi M.S.Ö. tarafından tehdit edildi. Şikayette bulunan Borazan ifadesinde "M.S.Ö., ‘Sen Gökmen Borazan mısın?’ diye seslendi. Ben de ‘Evet, buyurun’ dedim. Elini omzuma dört-beş defa vurarak, ‘Abime hakaret ettin, sana gününü göstereceğim. Seni burada barındırmayacağım. Seni takipteyim’ diye tehditte bulundu" ifadelerini kullandı.

 

KOMUTANA GÜVENLİK ÖNLEMİ


Gazeteci İsmail Saymaz, "Bugünlerde polis araçları, güvenlik için Komutan Borazan’ın lojmanın çevresinde dolaşıp duruyor. Evet, bugünleri de gördük" ifadelerini kullandı. 


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.