Süleymancılardan skandal ses kaydı! Erdoğan devrilecek

Süleymancılardan skandal ses kaydı! Erdoğan devrilecek

Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yönelik çıkışıyla gündeme gelen Süleymancılar cemaatinin bir ses kaydı daha ortaya çıktı.

24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti ve Meral Akşener’i destekleme kararı alan Süleymancılar cemaatinin bir ses kaydı daha ortaya çıktı. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'in sahibi olduğu Superhaber adlı internet sitesi, videoya “Cemaat üyelerinin cemaatin abisi konumundaki Alihan Kuriş için söyledikleri skandal sözler” ifadesiyle yer verdi.

Ses kaydında "Bütün yer yüzündeki kainattaki dağlar, taşlar, ağaçlar, hepsi yaprak olsa, defter olsa, bütün denizler, okyanuslar bitmek bilmeyen mürekkep olsa ve bütün insanlar, Müslümanlar abimizi emir ül mümini anlatmak üzere bir araya gelse kütüphaneler dolusu kitaplar yazsa yine de deryada bir katre teşkil etmez" denildi.

En yakın müridinden şok itiraflar: Süleymancıları CIA yönetiyor

Süleymancıların yayın organı Akademi Dergisi söz konusu iddiaları gündeme taşıyan SuperHaber'i ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.

 

15 TEMMUZ'A TİYATRO BENZETMESİ

Akademi Dergisi yazarı ve yöneticisi Mehmet Fahri Sertkaya'ya ait olduğu belirtilen videoda 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden "hain bir tiyatro" olarak bahsediliyordu.

Videoda Sertkaya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çevresinin bir yıl içerisinde devrileceği ve yargı önüne çıkarılacağı" şeklinde sözler sarf etmişti.

siyasetcafe.com

alihan-kuris.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum