Süleymancıların artık bir Ascot'u var!

Süleymancıların artık bir Ascot'u var!

Son günlerde dinihaber.com ve Süleymancılar cemaati arasındaki savaş iyice kızıştı. Cemaate ait bazı sırlar dinihaber.com ve cemaatten ayrılan bazı önemli isimler aracılığı ile deşifre olmaya başladı. YORUMSUZ OLARAK BU HABERİ PAYLAŞIYORUZ.

“Süleymancılar CIA’nın kontrolünde mi?

Süleymancılar bu Cuma’da camiye gelmediler!

Süleymancılara kabir soruları!” başlıklı yazılarımıza cevap vermek yerine Süleymancılar çözümü, IP numaralarımıza saldırmakta buldu. Takipçilerimizden aldığımız dönütlere göre Amerika, Fransa, Almanya, Suudi Arabistan ve Hollanda’da sitemize erişimler engellendi.

Yetmedi, facebook hesaplarımıza saldırdılar ve saldırmaya da devam ediyorlar. Şuan itibariyle sitemiz yine saldırı altında..

 

CEVAP VERMEK YERİNE ERİŞİM ENGELİ

Baktılar ki susmuyoruz çareyi haberi engellemekte buldular. Haberlerimizde hakaret, çarpıtma, tehdit, şantaj gibi kişilik haklarına saldırı babından hiçbir şey yokken ilgili mahkemenin nasıl olup da erişim engeli kararı verdiğini elbette sorgulayacağız.

Haberimizin amacı, İslam üzerinden bu milletin kandırılan çocuklarının zihninin istismar edilmesi, velilerin ve dini duyarlılığı olan vatandaşların uyarılması, İslam’a aykırı bir şekilde verilen eğitim sonucunda halkın birbirine düşman edilmesine bağlı kin ve nefret duygularını tahrik eden bu yapıya karşı halkı bilinçlendirmekten başka bir şey değildi.

İNHİRAFÇI HER CEMAAT GİBİ MİLLETİN DEĞERLERİNE SALDIRI

Devletin ve milletin birlik ve beraberliğinin teminatı Diyanet, İlahiyat ve İmam Hatiplere karşı milletin çocuklarını kışkırtan bu cemaate, gittiği yolun yanlışlığına dair bir ikazdı.

İşin tuhafı “Mavi takkeliler liderine kavuştu” haberimize de Süleymancılar erişim engeli kararı çıkarmışlar.

Sağlık olsun!

Onlar haberlerimizi engelledi diye biz kendilerini sorgulamaktan vazgeçecek değiliz.

Cemaatin lideri kim ise kamuoyuna tercüman olarak haberleştirdiğimiz konularda bir açıklama yapması bir zorunluluktur.

SÜLEYMANCILARIN ARTIK BİR ASCOT’U VAR

Özellikle de aile şirketine dönüştürülen cemaatin başına getirilen Alihan Kuriş’in “ne şekilde, kimler tarafından ve hangi özelliğine binaen lider yapıldığı” konusunda kamuoyu açıklama bekliyor.

Son aldığımız haberlere göre Alihan Kuriş’in atlarla arası bayağı iyi imiş.

Bu güne kadar sorduğumuz hiçbir soruya cevap vermeyen Alihan Kuriş’in hiç olmazsa bu konuda bir açıklama yapması en büyük arzumuz. Hem kendileri adına açıklama yapan Süleymancıların Fuat Avni’si şu çokbilmiş Mehmet Fahri Sertkaya’nın hesabına göre dünyada 100-150 milyon Süleymancı varmış.

Bu kadar büyük kitlenin başına gelen bir insanın sesini soluğunu duymak, cemaatin hakkı olsa gerek.

Evet, Süleymancı cemaati ve Alihan Kuriş!

“Ascot” adlı yarış atı Alihan Kuriş’e ait mi değil mi?

Malum yarış atlarının fiyatı 80 bin ile 300 bin arasında değişiyor. Alihan Kuriş’in Ascot’u kaç lira?

Alihan Kuriş bu atın bakımı için aylık kaç lira ödeme yapıyor?

Süleymancılar bundan sonra Ascot’un birinci gelmesi için dua seansları yapacak mı?

Obora’s Thyson adlı atın sahibi Tuna Kuriş de aileden mi?

Hani herkesin hobisi fobisi kendine de “Biz kimsesizlere bakan bir cemaatiz. Biz kuru ekmek yiyen Peygamberin ümmetiyiz. Yurdumuzda kalan öğrencilere kendimiz ne yiyor ve içiyorsak onu yedirir içiririz” deyip milletten para toplayan bir cemaatin liderini sorgulamak elbette en doğal hakkımız…

Kendi yediğinden yedirip, kendi giydiğini müntesiplerine giydirecek kadar doğal olan bir cemaatin lideri, sahip olduğu Ascot’tan öğrencilerine ve müntesiplerine de Ascot almayı düşünüyor mu?

Sakın ha! “Ata binmek sünnet…” falan deyip işin içinden çıkmayın. Bizim buralarda ata binme sünneti 2-3 bin liraya da icra edilebiliyor.

Bilmiyorsanız bizden söylemesi…

 

siyasetcafe.com 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum