Sultanbeyli'de Kur'an kursunda skandal! 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar 

Sultanbeyli'de Kur'an kursunda skandal! 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar 

İstanbul Sultanbeyli'de 13 yaşındaki erkek çocuğuna nitelikli cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Kuran kursu yöneticisi E.A. tutuklandı.

10 Mayıs 2022’de İstanbul Sultanbeyli’de yaşanan olayda küçük çocuğun ifadesine göre, 44 yaşındaki E.A., çocuğu arabasıyla gezmeye götürdü. E.A., küçük çocuğa söz konusu arabanın içinde cinsel istismarda bulundu.

 

“BU OLAY DAHA ÖNCE YAŞANMADI”


Olayına ardından E.A. tarafından evine götürülen küçük çocuk, olayı ebeveynlerine bildirdi. Aile, E.A.’dan şikayetçi olurken çocuk ifadesinde “İkinci sınıftan beri onu babam gibi görüyordum. E.A. benim için başkaydı. Bu olay daha önce hiç yaşanmadı. E.A. dışında hiç kimse bana bir şey yapmadı. E.A.’dan şikayetçiyim’ dedi. Mağdur çocuğa, cinsel istismarın tespiti için adli muayene yapıldı.

 

“BİR KEZ YANAĞINDAN ÖPTÜM”


Şüpheli E.A. küçük çocuğun ifadesinin ardından savcılığın emriyle gözaltına alındı. Şüpheli E.A.’nın emniyetteki ifadesinde, kendisinden şikayetçi olan çocuğu 8 yıldır tanıdığını, çocuk son bir ayda Kuran kursuna gelmek istemediği için, ailesinin isteğiyle ikna etmek için görüştüğünü öne sürdü.

Olay günü yemek yemek için dışarı çıktıklarını belirten E.A., çocuğa baba şefkatiyle yaklaştığını, bir kez yanağından öptüğünü iddia ederek olayı yalanladı. İfadesinde şüphelinin mesleğinin ‘işsiz’ olarak belirtilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

İNCELEME DEVAM EDİYOR


İfadesinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen şüpheli E.A. savcılığa getirilerek ifadesi alındı. Savcılık şüpheliyi “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti. Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği şüpheli E.A.’yı, sevk edildiği suç mahkemesinde tutukladı. Soruşturmada şüphelinin olay günü giydiği şalvar, inceleme için Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.