Sümeyye Erdoğan ve Hakan Fidan aday olacak mı?

Sümeyye Erdoğan ve Hakan Fidan aday olacak mı?

Genel Seçimler'in yaklaşması itibariyle siyasi parti kulisleri de hareketlilik kazanıyor. AKP'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın aday olabileceği konuşuluyor.

7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri için Ankara kulisleri de hareketlendi.

Seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen bürokratların 10 Şubat'a kadar istifa etmeleri gerekiyor.

Gözler MİT Müsteşarı Hakan Fidan'da.

Fidan'ın adaylığı kadar ismi en çok telaffuz edilen isimlerden birisi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan.

İşte kulislerde konuşulan isimler

HAKAN FİDAN’IN ADAYLIĞI ERDOĞAN’A BAĞLI

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın seçimlerde milletvekili adayı olmasının bu hafta karara bağlanacağı öğrenildi. Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de Başbakan Davutoğlu ile “arasının iyi olduğu”konuşulan Fidan'ın durumunu bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirleyeceği bildirildi.

Erdoğan'ın gerek açılımı politikaları gerekse ‘paralel yapı’ mücadelesi sebebiyle Fidan'ın adaylığına soğuk baktığı ancak Fidan'a olası bir kabinede görev verilmesi halinde adaylığına izin verebileceği konuşuluyor.

SÜMEYYE’NİN EN BÜYÜK ŞANSI TÜRBANI!

Ankara kulislerinde konuşulan isimlerden birisi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan. Sümeyye Erdoğan'ın büyük olasılıkla milletvekili yapılacağı, bunda AKP'nın aldığı "türbanlı vekil sayısı çoğalacak" kararının da etkili olduğu konuşuluyor.

HAMDİ TOPÇU’NUN YANDAŞLIĞI İŞİNİ KOLAYLAŞTIRDI!

Meclis koridorlarında birçok bürokratın da ismi telaffuz ediliyor. Bunların başında da Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu geilyor. Topçu'nun kurumdaki AKP yanlısı keyfi uygulamalarının adaylık ihtimalini güçlendirdiği iddia ediliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.