Suriye'de başına çuval geçirilen teröristlerin yakalandığı o anlar!

Suriye'de başına çuval geçirilen teröristlerin yakalandığı o anlar!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın 3. gününde Resulayn'da yakalanan 3 teröristin başlarına çuval geçirilerek bölgeden uzaklaştırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Fırat'ın doğusunun terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda 3. güne girildi.

Terör hedeflerini savaş uçakları ve kara destek vasıtalarıyla vurmayı sürdüren TSK birlikleri, Suriye'deki ilerleyişine de devam ediyor.

Bölgede hakimiyeti sağlayan Mehmetçik, Resulayn'da 3 teröristi sağ olarak ele geçirdi. 

 

3 TERÖRİST YAKALANDI

 

Barış Pınarı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 277 olurken TSK ve ÖSO harekatı başarıyla sürdürmekte. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde 3 terörist sağ olarak ele geçirildi. Görüntüde ise teröristlerin başına çuval geçirilmesi ise gözlerden kaçmadı.

 

277 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ


 

MSB, Barış Pınarı Harekatı kapsamında, 277 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında icra edilen hava harekâtıyla 9 PKK/PYD-YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu." ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

KARA HAREKATI DA BAŞLADI


Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında kara harekatı da hava saldırısından saatler sonra başlamıştı.

 

 

Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Güler ve komutanlarla Barış Pınarı Harekatını Silahlı Kuvvetler Komuta ve Harekat Merkezinden sevk, idare ediyor.


siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.