Suriyeliler savaşarak değil sevişerek Türkiye'yi işgal ediyorlar

Suriyeliler savaşarak değil sevişerek Türkiye'yi işgal ediyorlar

İç savaştan kaçan, canları pahasına ülkelerini müdafaa etmekten aciz olan Suriyeliler, Türkiye'de sevişmeyi tercih ediyorlar.

Göç İdaresi geçtiğimiz günlerde ‘1 Temmuz 2022 tarihi itibariyle tüm illerimizde, yabancı yoğunluğu Türk vatandaşı nüfusuna oranla %20’yi aştı’ paylaşımı yaptı.
 

Göç İdaresi’nin verdiği bu bilgiye göre 85 milyon 279 bin 553 olan Türk nüfusunun yaklaşık 17 milyonu yabancılardan oluşuyordu.

Göç İdaresi bu rakamın yayılmaya başlamasının ardından yeni bir açıklama yaptı ve ‘Yanlış anlaşıldı aslında 4 milyon yabancı var’ dedi.

Göç İdaresi’nin muallakta bırakan bu açıklaması elbette ki çok tartışıldı ancak sığınmacı sorunu gerçeğini de unutturmadı.

Bugün Hatay, Kilis, Şanlıurfa ve Gaziantep’te neredeyse yaşayan sığınmacı sayısı yerleşik Türk nüfusunu geçmiş durumda.

 

İSTANBUL KÜÇÜK ŞAM’A DÖNDÜ

 

İstanbul’da da rakamlar acı tabloyu gözler önüne seriyor. Özellikle Esenyurt, Fatih, Bağcılar ve Başakşehir ilçelerinde Suriyeliler mega kenti adeta küçük Şam’a çevirmiş durumda. 

Arap kökenli sığınmacıların özellikle de Suriyelilerin ülkemize başlattığı bu göç işgali Türk halkını hem ekonomik hem de sosyal yaşantısında da oldukça kötü etkiliyor. Vergisiz bir şekilde dükkan açan Suriyeli esnaflar Türk esnafının kepenk indirmesine neden oluyor. Sahillerde, lüks sitelerde, caddelerde boy gösteren sığınmacıların anarşik hareketleri, karıştıkları kriminal olaylar ve yine sığınmacıların her yerde oluşturdukları gettolar da Türk vatandaşının yaşam kalitesini düşürüyor.

 

ÜLKELERİNDE SAVAŞMAK YERİNE TÜRKİYE'DE SEVİŞMEYİ TERCİH EDİYORLAR

 

Bir başka durum ise Suriyeli kadınların doğum oranları üzerinden Türkiye'yi bekleyen tehlike.

Suriye’deki Suriyeli kadınların doğum oranı 2,4 iken bu oran maalesef Türkiye’de 5,3 oranında.

Yani canları pahasına ülkelerini müdafaa etmeleri gereken Suriyeliler bunun yerine vatanlarını bırakıp Türkiye’de sevişmeyi tercih ediyorlar.

 

TÜRKLER AZINLIK OLACAK


İç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyelilerin artan nüfusu ve bu nüfusun demografik yapıda yaratacağı sorunların en başında ise Türklerin azınlığa düşeceği gerçeği ortaya çıkıyor.

Dünyanın en fazla mülteci barındıran ülkesi olan Türkiye'de Suriyelilerin nüfuslarının Türklerden daha hızlı arttığı kaçınılmaz bir gerçek. Bugün baktığımızda her 10 kişiden en az üçü Suriyeli. Ancak böyle devam ederse bu sayı ilerleyen tarihlerde daha korkutucu bir rakama ulaşacak ve 2040 yılında her 5 kişiden biri Suriyeli olacak. Türkler azınlık durumuna düşecek.

 

GÖÇ DALGASI HİÇ AZALMIYOR AKSİNE ÇOĞALIYOR

 

Tüm bunların yanı sıra Suriye'de Esad rejimi ve müttefiklerinin İdlib'e yönelik operasyonları devam ediyor ve kentte yaşayan Suriyeli siviller göç etmenin yollarını arıyor. Göç etmek isteyen daha doğrusu kaçmak isteyen sivillerin ilk tercihi ise Türkiye.

Göç istilasının azalmadan arttığı ülkemizde de geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonlarda onlarca sığınmacı organizatörü yakalanmıştı. 

Organizatörlerin yakalanması yeni bir göç istilasının hazırlığının yapıldığını gözler önüne sermişti...

 

Siyasetcafe.com – ÖZEL HABER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.