Suriyeli'lere fuhuş operasyonu

Suriyeli'lere fuhuş operasyonu

Midyat'ta Suriyeli'lere Fuhuş Operasyonu

Midyat'ta Suriyeli'lere Fuhuş Operasyonu

 

Mardin’in Midyat ilçesinde Suriyeli bir kadını pazarlayan Suriye uyruklu şahıs polis ekiplerinin operasyonuyla suç üstü yakalandı.
 
 
Mardin'in Midyat ilçesinde Suriyeli bir kadını pazarlayan Suriye uyruklu şahıs polis ekiplerinin operasyonuyla suç üstü yakalandı. Zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
 
 
 

 
Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbarı değerlendiren Asayiş Büro ekipleri kod adının 'Ali' olduğunu tespit ettiği zanlıyla ilgili çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı talimatları doğrultusunda hareket eden polisler, Yeni Mahalle 905 Sokak'ta bir eve baskın düzenledi. Yapılan fuhuş operasyonundan Ali kod adlı Süleyman Hammun (33) ile zorla hayat kadını olarak kullandığı R.K. (20) ve Azat. G. (28) gözaltına alındı.

Emniyette yapılan sorgunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı Hammun fuhuştan elde ettiği 17 bin lirayla birlikte tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevi'ne gönderildi. R.K. ve Azat G. ise serbest bırakıldı. 


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.