Suriyelilerin havuzunu bastığı site sakinlerinin anlattıkları kan dondurdu

Suriyelilerin havuzunu bastığı site sakinlerinin anlattıkları kan dondurdu

Bursa'da bir sitenin havuzuna girmek isteyen yabancı uyruklu kişilere site sakinleri engel oldu. Site sakinlerinin izin vermemesi üzerine vatandaşları darp eden Suriyeliler olay yerinden kaçtı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Suriyeli şahıslar bir sitenin havuzuna girmek istedi. Suriyelilerin havuza girmelerine müsaade edilmemesi üzerine, site sakinleri darp edildi. Şiddet gören vatandaşlar olayla ilgili emniyete şikayette bulundu. Site sakinlerine saldıranlar ise hala bulunamadı.

İddialara göre dışarıdan gelen ve site sakinlerinin tanımadığı 15 Suriyeli sitede dairesi bulunan bir site sakininin yakınları olduğunu söyleyerek havuza girmek istedi. 

Sitede oturan vatandaşların bu duruma tepki gösterip izin vermemesine karşın Suriyeliler, site sakinlerini darp edip kaçtı.

Site sakinleri Mudanya Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verirken polis otomobiller ile kaçan Suriyeli 15 kişiyi arama çalışmalarını başlattı.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 

Şimşek’in açıklaması şöyle:

 

“Olayı duyar duymaz Mudanya'ya geldik. 15 yabancı uyruklu erkeğin site sakinlerini darp ettiğini öğrendik. Avukatllarımız ile olaya müdahil olduk. Site sakini vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. Zafer Partisi olarak böyle durumlarla karşılaşabileceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu kaçan erkek 15 yabancı uyruklu yakalanıp hak ettiği cezayı alana kadar takipte olacağımızı kamuoyuna bildiririz".

 

SİTE SAKİNLERİNİN İFADESİ KAN DONDURDU

 

Öte yandan konuyu anlatan site sakinlerinin ifadeleri de adeta kan dondurdu.

İşte talihsiz olayı yaşayan site sakinlerinin anlattıkları;

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.